Historie

Het planten van een zaadje

Ineo is opgericht in 1997 en is begonnen als een kleine organisatie, met een kantoor net buiten Amsterdam, die consultants en projectmanagers op detacheringbasis leverde aan grote en middelgrote ondernemingen.


Verder ontwikkelen

Als snel ontwikkelde Ineo zich als een organisatie die meer deed dan detacheren alleen. De doelstelling was niet meer alleen detacheren op zich maar een optimale uitvoering van projecten waarbij de hele organisatie klaar stond voor de opdrachtgever.

Behalve detacheringopdrachten werden er complete projecten aangenomen waarbij volledige teams van specialisten werden samengesteld voor de inrichting van de projectorganisatie.


Groeien en bloeien

Behalve het leveren van projectmanagers en consultants, is Ineo zich ook gaan richten op het leveren van interim-managers en cliëntgerichte productontwikkeling.

Onze filosofie

Ineo is een samenstelling van twee Latijnse woorden: ‘in’ en ‘eo’, wat vertaald zowel ‘naar binnen gaan’ als ‘beginnen’ betekent.

Onze filosofie is dat wij als ondernemers bij uw onderneming binnenkomen en samen met u beginnen te werken aan de kansen binnen uw business. Zo kunnen we met onze gezamelijk ervaring en expertise tot de juiste groei en bloei komen van uw onderneming!
(Samen)werken
Samenwerken staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken voor u, maar doen dat dan wel samen met u en uw medewerkers. Want niet alleen onze vakinhoudelijke kwaliteiten, enthousiasme en ervaring zijn nodig om de doelstellingen binnen uw onderneming te bereiken, ook het vermogen om samen te werken is in deze zeer belangrijk.
Professionals
Waarom zou u een project maar halfslachtig doen terwijl u er ook experts voor in huis kunt halen? Onze professionals hebben de juiste kennis en ervaring in huis om uw projecten tot een succes te maken.
Integratie bedrijfsprocessen
Natuurlijk dragen wij niet alleen zorg voor de uitvoering van uw project. Het is ook belangrijk dat onze oplossingen worden geïntegreerd in de bedrijfs-processen en op een juiste wijze worden voortgezet wanneer wij er niet meer zijn. Daarom dragen wij er te allen tijde zorg voor dat alle betrokkenen degelijk geïnstrueerd en opgeleid worden.