Uw business versterken

Door de tijdelijke inzet van gedegen vakkennis, ervaring en enthousiasme op het moment dat u het nodig heeft.

Onze interim-managers begeleiden of voeren opdrachten uit op het gebied van verander-management, overbruggingsmanagement, crisismanagement of project- en programmamanagement.

Het inschakelen van een interim-manager kent vele voordelen. Ten eerste is een interim-manager direct beschikbaar, wat voor u een tijdwinst oplevert. Daarnaast is een interim-manager zeer ervaren waardoor hij snel en goed problemen kan analyseren, oplossingen kan aandragen en een plan van aanpak kan presenteren. Zijn kracht zit in de implementatie van het plan en zijn communicatieve vaardigheden. Ook hier is sprake van tijdwinst, maar ook het verminderen van risico’s door het nakomen van gemaakte afspraken. Verder is de interim-manager een rolvoorbeeld voor anderen en een spiegel voor u. Hij zorgt voor een gedegen overdracht en nazorg waardoor het plan een goede inbedding in de organisatie krijgt. Kosten/batenanalyses tonen aan dat een interim-manager een batig saldo oplevert!

Interim-management

Onze interim-managers zijn de sparring partners van de Raad van Bestuur en de directie. Zij staan u met raad en daad terzijde bij reguliere bedrijfsactiviteiten en tijdens gecompliceerde veranderingsprocessen.

Zij zetten hun kennis, kunde en ervaring in op strategisch niveau, vanuit een eigen visie op uw business, met het vermogen om integraal te adviseren over projecten, reguliere processen en verandertrajecten. Daarmee helpen zij uw organisatie te laten groeien en bloeien.

Case

tooStylish, fashion & lifestyle voor vrouwen
Een interim-manager van Ineo is doeltreffend bezig. Hij analyseert de case, maakt een plan van aanpak en zet de juiste stappen uit. Bij tooStylish was het doel om binnen een jaar tot de top 10 van internetportals te horen binnen haar genre en tegelijkertijd een financieel rendabele internetuitgeverij te worden. Het tweede doel was om binnen een jaar 100.000 unieke bezoekers per maand te behalen.

Onze rol was het adviseren en begeleiden om deze doelen te behalen. Zo zijn er marketing en free publicity strategieën bedacht en contentsamenwerkingen opgezet met grote partners als MSN, Chello, Versatel, KPN i-Mode en Orange World. Daarnaast hebben wij zorg gedragen voor bekendheid bij de mediabureau’s die voor de adverteerders op de portal zorgen.

Inmiddels behoort tooStylish tot de top 3 binnen haar genre en behaalde de portal op zijn maximum 250.000 unieke bezoekers per maand.