contact informatie

Heeft u op dit moment vragen, behoefte aan een professional of wilt u graag eens kennis met ons maken? Neem dan gerust telefonisch contact met ons op, stuur ons een email of vul onderstaand terugbelformulier in.
Prinsengracht 347
1016 HK Amsterdam

020 - 330 29 66 Telefoon:
info@ineo.net    Email:
 

Neem contact op

Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

Heeft u snel resultaat nodig? Neem dan telefonisch contact op via 020 - 330 2966!


captcha


Anti-spam check:
verzendenopnieuw

Over Amsterdam

Aantrekkingskracht
Behalve dat Amsterdam de hoofdstad van Nederland is, heeft de stad een enorme aantrekkingskracht op middelgrote en grote bedrijven, zowel op nationaal als internationaal niveau.

Internationalisering

Grote internationaal opererende organisaties zien de potentie van Nederland en Europa en gebruiken Amsterdam als uitvalsbasis om de Nederlandse en Europese markt te benaderen.

Creativiteit en innovatie

Amsterdam is de creatieve hoofdstad van Nederland. Amsterdam omvat veruit het grootste deel van de werkgelegenheid in de creatieve industrie waarmee Amsterdam de broedplaats is van creativiteit en innovatie.

Informatie, Communicatie en Technologie

De kracht van Amsterdam is de economische diversiteit en flexibiliteit. Ook de ontvankelijkheid voor nieuwigheden op zowel economisch als cultureel gebied heeft er voor gezorgd dat de stad ook de nieuwe technologie omarmd heeft. Hierdoor is Amsterdam inmiddels èèn van de wereldhoofdsteden van de ICT-economie geworden.

Internet infrastructuur

Met de Amsterdamse infrastructuur behoren we tot de absolute wereldtop. We zijn een mondiaal knooppunt van verbindingen voor elektronische communicatie. De AMS-IX – Amsterdam Internet Exchange - is èèn van de grootste internet-knooppunten ter wereld. Er bestaat nergens ter wereld een exchange met meer aangesloten partijen. AMS-IX heeft op dit moment het record voor wat betreft het grootste verkeersvolume van alle internetknooppunten ter wereld.